Zakletva 441. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 441. epizoda!

By  | 

Zakletva 441. epizoda!

Emir dolazi kući i saznaje da Yigit odbija hranu, jer mu je Gulperi obećala da dodje a nije to učinila.Emir je zbog sina poziva.Savaš se javlja i kaže da je ona u njegovoj kući i da ne može da dodje, ako želi da je dete vidi, može da ga dovede njegovoj kući.Emir je besan.Bejhan nije dobro. Dolazi doktor. Ona je dijabetičar i krišom je jela slatkiše, pa postoji rizik da padne u dijabetičarskoj komi. Gulperi se serti da je obećala Yigitu da će da ga voidi, ali tamo nailazi na Emira koji je jako neprijatan prema njoj. Yigit to čuje.Yigit je ljut na oca.

Aris prosi Fidan.Tulay se budi. Svi su tu.Ona moli Džavidan za oproštaj, ali joj ova kaže da za nju nema mesta više u njihovoj kući. Kemal i Narin obaveštavaju porodicu da se razvode i svi su tužni, izuzev Masal.Supružnici izlaze u šetnju i saznajemo da je sve to deo Kemalovog plana, kako bih se Masal napokon oslobodila i otkrila šta je zapravo muči.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Sve epizode serije Zakletva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site