Zakletva 458. i 459. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 458. i 459. epizoda!

By  | 

Zakletva 458. i 459. epizoda!

458 epizoda
Gulperi shvata kolika je mržnja njene tetke. Ulazi u njenu bolničku sobu, zaključava vrata i govori joj da je povredi ako će joj tako biti lakše. Bejhan uzima makaze, ali kaže da je neće ubiti, to bi joj bila nagrada. Učiniće da svakog dana pati i da joj to bude gore od smrti. Emir pita Gulperi šta se dogodilo u sobi, ali ona odbija da mu kaže. Emir traži čoveka koji će mu pomoći da pogleda kameru. Emir shvata da je Gulperi očajna i na obali mora je pita da se uda za njega.

459 epiyoda
Emir govori Gulperi da se uda za njega, biće jedno pored drugog i on će je uvek štititi. Gulperi mu govori da je već jednom za nju napravio takvu žrtvu. Emir kaže da ovoga puta to ne radi zbog okolnosti već po svojoj volji, ali ona je slobodna i može izabrati šta želi. Gulperi mu kaže da je on najbolja osoba kojiu poznaje.Uradio je to već jednom za nju, nema potrebe da radi ponovo.Bejhan govori Savešu da je izvede iz bolnice, sin joj je umro i ona nema nikoga osim njega više. Ona ga pita da je izvede. Savaš kaže da hoće, ali mora prvo da se uveri da je dobro. On joj kaže da će ispuniti obećanje koje joj je dao neće joj slomiti srce.Za to vreme, Emir pokušava da objasni Gulperi da sada sve čini svojom voljom i da će joj dati mesto koje zaslužuje.Da li će Gulperi pristati?

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Sve epiyode serije Zakletva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site