Zakletva 475. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 475. epizoda!

By  | 

Zakletva 475. epizoda!

Emir se strašno razljuti kada vidi pored detetovog stočića sliku Yigita sa njim i Gulperi. On je besan. Gulperi se okreće da ode, ali se Yigit probudi. On im govori da je pošao da odnese ogrlicu Gulperi, ali ju je izgubio, navodi da ju je ta ogrlica štitila i da sada kada nema ni ogrlice , a ni Emira pored sebe nema ko da je čuva. Gulperi ga ubedjuje da je sve u redu i da je najvažnije što je on dobro. Emira ove reči još više razbesne.

Emir Tarhun doneo je Savasu tapije. To je poklon Savasu za spasenje života njegovom detetu. Emir traži od Savasa da to za sada zadrži u tajnosti. Da će se njegova porodica preseliti u drugu kuću. Beihan to vidi. Uzima pušku i viče: “Emir Tarhun” i ide prema njemu. Ona želi da ga upuca. Prvo u njegovu odbranu staje Gulperi, a zatim Savaš, koji na kraju istrgne pušku iz majčinih ruku. Beihan odlazi kući ljut. Emir zove sina. Za to vreme o Yigitu je brinuo Baran. Emir zove Jigita i dovodi ga kući. Dolazi noć. Emir razmišlja o događajima od prethodnog dana. On vidi scenu kada je Gulperi da bi spasila njega stavila svoj život u opasnosti. Gulperi takođe ima sećanja od prethodnog dana. Ona je tužna. Posle scene sa puškom, ona je prekorila Bejhan da ne može da ubije Emira, jer je ona, da bi ga spasila od smrti, odlučila da se uda za Savaša. Emir želi da sazna šta je pokretalo Gulperijevo ponašanje. Kasno u noć, vozi se drugi put do Savasove kuće, staje ispred njegove kuće, zove Gulperi i razgovara sa njom. Pita čime se rukovodila kada se zauzela za njega. Gulperi ništa ne odgovara, pa Emir sam sebi odgovara da je ona psihički i emotivno već u Savasovoj porodici. On sedne u auto i odveze se. Bejhan posmatra ovu scenu kroz prozor. Ona je besna.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Sve epizode serije Zakletva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site