Zakletva 480. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 480. epizoda!

By  | 

Zakletva 480. epizoda!

Kemal i Narin saznaju da će imati blizance. Čini se da je njihova sreća beskrajna. Za to vreme, Minervan ima sastanak sa osobom koja je neočekivano zaprosi. Minervan ne odgovara ništa.Drugarica zove Masal i pita da li će joj otac možda dozvoliti da se vrati u školu u Englesku. Masal se rastuži.Šehrije pita Minervan kako je prošao njen sastanak. Minervan konačno ispriča sve po reduKemal i Narin sade žbunje u bašti da simbolizuju svoju decu, a zatim obaveštavaju celu porodicu da očekuju blizance. Svi su veoma srećni zbog toga.

Emir saznaje da je Gulperi pristala da se uda za Savaša. Šokiran je, ali na neki način i srećan. Gulperi ga nije izdala, već se za njega žrtvovala. Emir odlazi do Bejhan i pita je kako je mogla biti tako zla prema Gulperi?!Bejhan u početku sve poriče. Ona tvrdi da ga je Gulperi lagala.U međuvremenu, Emir zove Savaša i govori mu da treba da razgovaraju. Savaš ulazi u auto. Gulperi istrčava iz kuće. Plače u šumi. Ona pronalazi zeca i donese ga kući. Zatim se brine o zecu sa Jigitom. Emir posmatra koliko je bliska sa detetom, u kakvim je dobrim odnosima sa njim. Dolazi Savaš i Emir ga pita kako može da bude tako zao čovek i da osvoji ženu ugrožavajući tuđi život. Savaš ne razume o čemu Emir govori. Ova informacija ga šokira.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site