Zakletva 482. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 482. epizoda!

By  | 

Zakletva 482. epizoda!

Savaš obaveštava Gulperi da smatra da je njihov brak završen. Gulperi mu daje prsten. Emir uzima prsten i baca ga kroz prozor. Savaš se vraća svojoj majci i obaveštava je da je raskinuo veridbu sa Gulperi. Bejhan je besna. Prvo zahteva od Savaša da ubije Emira i Gulperi, a kada joj ovaj daje do znanja da to ne želi, počinje strašno da ga grdi. Savaš istrči iz kuće. Bejhan je besna. Ona trči dole, juriša na Gulperi i počinje da je davi. Gulperi se polako oporavlja. Ona traži od Džavidan da ne priča o tome. Džavidan o tome oprezno govori Emiru. Gulperi je šokirana i plače. Iigit to vidi. Ostatak dana provode zajedno. Sutradan, Emir traži od Savaša da odvede svoju majku iz njegove kuće.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Bejhan odbija da jede. Fidan nosi poslužavnik dole. Gulperi uzima ovaj poslužavnik i nosi ga nazad kod Bejhan. Žena zgrabi nož i prvo želi da ubije Gulperi, a zatim pokušava da natera Gulperi da je ubije. Ona kaže: „Ubila si mi muža i moja dva sina, sada ubij i mene“. Gulperi se brani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site