Zakletva 485. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 485. epizoda!

By  | 

Zakletva 485. epizoda!

Savaš pokušava da probudi Bejhn, ali uzalud. Džavidan je očajna i govori Savašu da je pokušala da je zadrži, ali nije uspela.Savaš čuje šta se desilo i shvata da je samo njegova ajka odgovorna za tu situaciju. Nakon što se Emir i Yigit vrate kući, Džavidan govori Emiru kako je Bejhan pala niz stepenice. Emir shvata ozbiljnost situacije i odlazi u bolnicu. Džavidan mu se pridružuje. Emir pokušava da dopre do Savaša, jer razume njegova osećanja. Pred sobom vidi čoveka, sina, a ne neprijatelja, baš kao što je to činio Savaš u vreme kada se Jigit izgubio. Emir pokušava da razgovara sa njim, da ga izvuče iz tunela u koji je upao, postavljajući mu pitanja, na koja Fidan odgovara.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Džavidan ispred sebe vidi izgubljenog Savaša. Ona pokušava da olakša srce tako što mu ponovo objašnjava celu situaciju. Savaš je ne čuje, niti sluša, on je u svom svetu…Savaš je besan i ljut na sebe. Doktor ih obaveštava da je pacijent dobro. Savaš je srećan i žuri kod majke. Bejhan mu govori da ne bude zabrinut za nju, jer ona je odavno mrtva, iako živi. Džavidan i Emir koji odlaze da vide Bejhan dožive ponovo neprijatnost.Savašu je neprijatno zbog toga. Policija dolazi i hapsi Džavidan zbog pokušaja ubistva.

Sve epizode serije Zakletva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site