Zakletva 488. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 488. epizoda!

By  | 

Zakletva 488. epizoda!

Gulperino stanje je loše. Ona se ne budi. Emir i njegovi ukućani joj pružaju punu negu i puno ljubavi. Bejhan dolazi i oslovljava Gulperi pogrdnim imenima, te želi da joj pridje, ali Tarhunovi to odbijaju. Gulperi se budi, ali ne daje nikakve znakove zdravog razuma. Doktor je ponovo pregleda.
Doktor: Očigledno, stanje gospođe Gulperi je mnogo teže nego što sam očekivao, ona ne govori ni na koji način, ne uspostavlja kontakt očima, potpuno se zatvorila, lekovi koje smo započeli nisu imali efekta. Moram da kažem da postoji mogućnost da su psihičke rane i traume iz prošlosti pacijenta, zato ti pacijenti budu mnogo teži nego što očekujemo. Moramo znati njenu prošlost kako bismo nastavili sa lečenjem na najprikladniji način. Moramo da znamo tačno kako je došla do ove tačke, ali pošto trenutno nije moguće razgovarati sa njom, moram da uputim ta pitanja vama. Ima li još nešto što mi niste rekli o prošlosti pacijenta?

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Emir negira, a doktor govori da će biti u kontaktu. Emir poziva Savaša govori da je Gulperi jako loše i pita ga da mu ispriča sve o njenoj prošlosti.

Sve epizode serije Zakletva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site