Zakletva 503. epizoda! Zakletva kraj serije!

Turske Serije

Zakletva 503. epizoda! Zakletva kraj serije!

By  | 

U međuvremenu, u Emirovoj kući, Bekir se polako oporavlja. Savaš i Emir su izjavili da će obnoviti njegovu kuću. Bekir je zahvalan. Gulperi je teško rastati se od Tarhunove kuće. Noću ide da posadi svoj cvet u bašti. Bekir ne razume zašto je njegova ćerka tužna. Yigit joj zamera što odlazi. I njegovom ocu što to dozvoljava. Sutradan Gulperi sa ocem napušta kuću Tarhuna. Pozdravlja se sa svima. Emir je zaustavlja govoreći da ako joj se srce ukorenilo u ovoj kući onda neka ostane. Gulperi ostaje i udaje se za Emira.

U Savasinoj kući se odvijaju dramatični događaji. Gospođa Bejhan, podsećajući sina još jednom koliko ju je izneverio, umire. Osam meseci kasnije, cela porodica se sastaje u Emirovoj kući. Emir je već oženjen Gulperi. Kemal i Narin imaju blizance. Masal ima planove za koncerte, a Mert se odlično snalazi u školi. Emir i Gulperi odlaze na medeni mesec nakon što su se videli sa Kemalom i Narin. Yigit ide sa njima. Savaš odlazi u inostranstvo, ostavljajući svoju kuću kao svadbeni dar bratu i Fidan, dok Tarhunovu kuću daje kao svadbeni dar Tarhunu.

KRAJ

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site