Zakletva 55. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 55. epizoda! Rejhan i Džavidan su u opasnosti!

By  | 

Zakletva 55. epizoda!

Kemal se preko Mehmeta raspituje o Lejlinom životu. On mu govori da postoji mogućnost da Lejla nije Talazova biološka kćerka.Kemal saznaje da je Talaz želeo od Lejle da dokumenta tandera budu ukradena. Džavidan i Rejhan su u zarobljeništu, te Rejhan moli Džavidan da ne ljuti te ljude, jer od toga one neće imati nikakve koristi.Rejhan je pita kakvih ona ima poslova sa zalogodavcima.Džavidan joj govori da je u zalog stavila broš koji je imao porodičnu vrednost, kako bi donirala novac klubu, te postala član. Ona joj govori o svom životu, te kako potiče iz siromašne porodice, a dala bi sve da postane deo te elite.

Talaz dolazi kako bi odveo Lejlu iz Kemalove kuće. Kemal mu govori da to neće učiniti, jer on nije Lejlin biološki otac, te nema nikakva prava nad njom. Emir odlazi da spasi Rejhan i Džavidan. Tokom pokušaja bekstva, Džavidan i Rejhan padaju, te vise na ivici zgrade. Koga će Emir prvo spasiti?

Sve epizode turske serije Zakletva

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site