Zakletva 92. i 93. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 92. i 93. epizoda!

By  | 

Zakletva 92. i 93. epizoda!

92 epiyoda

Nakon što je Džavidan sve do detalja isplanirala, policija odvodi Hikmeta. Emir zove Kemala kako bi branio njegovog oca. Kemal koji istražuje slučaj, u svim dokazima vidi krivicu svog brata, te to govori Emiru i Rejhan. Džavidan je puštena kući, te je Džemre dovodi nazad u vinu. Džavidan joj govori da ima plan kako da se osveti i Rejhan.

93 epizoda

Kemal govori bratu da je uspeo, da će se do sudjenja braniti sa slobode zbog bolesti i zbog svog čistog dosijea.Hikmet je pušten da se brani sa slobode, te se vraća u konak. Njegova deca ne veruju u njegovu nevinost, te ga optužuju za ranjavanje njihove majke. Nakon što Hikmet sazna da je Džavidan u vili, shvata da mora da hitno reaguje da okuplja porodicu i priznaje da je on ranio Džavidan.

Sve epizode serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!