Zauvek zaljubljeni - Turske-Serije.Net

Stare serije

Zauvek zaljubljeni

By  | 

Zauvek zaljubljeni
Serija je snimana 2008, a u Srbiji na kanal pink 2 prikazivana 2008 i 2009 godine.

Violeta Madrigal je mlada, lepa, devojka koja živi u selu Puerta Del sijela sa roditeljima, Amandom i Antonijom, sestrom Liom i braćom Huliom i Danijelom. Migelovi su nekada bili najimućnija porodica u selu, ali kada su izgubili bogatstvo ljudi sui m okrenuli ledja.

Hustino Fregos je najimućniji covek u selu, obogatio se zbog nekih prljavih poslova koja su zatvorila vrata preduzeću Kobre, a vlasnici su bili porodica Madrigal.Ova situacija ce odgovarati njegovoj ženi Meleni Fregoso, koja trenutno uživa u bogastvu i njegovojrazmaženoj ćerci Marijeli koja koristi svaku priliku da ponizi Violetu. Amando je za svoju propast krivio svog brata Marijana Leskona. Godine su prolazile i Amando je svoju mržnju preneo i na Violetu i Hulijana. Marijano sada živi sa svojom porodicom u glavnom gradu. U braku je, ali nije zaljubljen u svoju ženu Leonoru. Ima decu Ivana i Renata koji misle samo na sebe, ali izuzetak je sin Pablo. Armanda ce se razboleti i umreti.Nakon toga Violeti će se život promeniti, biće joj život teži nego što je mogla zamisliti.

Violeta i Hulijo su se zakleli ocu da će izbaviti porodicu iz siromaštva. Marija Fregos ce prestati sa poniženjem, biće suparnica Violeti za Maksovu ljubav. Sve se menja kad upoznaje Hosea Marija simpatičnog mladog i radnog madića koji se zaljubljuje u nju i uveren je da je ona žena njegovog života.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!