Zauvek zaljubljeni - Turske-Serije.Net

Stare serije

Zauvek zaljubljeni

By  | 

Zauvek zaljubljeni
Serija je snimana 2008, a u Srbiji na kanal pink 2 prikazivana 2008 i 2009 godine.

Violeta Madrigal je mlada, lepa, devojka koja živi u selu Puerta Del sijela sa roditeljima, Amandom i Antonijom, sestrom Liom i braćom Huliom i Danijelom. Migelovi su nekada bili najimućnija porodica u selu, ali kada su izgubili bogatstvo ljudi sui m okrenuli ledja.

Hustino Fregos je najimućniji covek u selu, obogatio se zbog nekih prljavih poslova koja su zatvorila vrata preduzeću Kobre, a vlasnici su bili porodica Madrigal.Ova situacija ce odgovarati njegovoj ženi Meleni Fregoso, koja trenutno uživa u bogastvu i njegovojrazmaženoj ćerci Marijeli koja koristi svaku priliku da ponizi Violetu. Amando je za svoju propast krivio svog brata Marijana Leskona. Godine su prolazile i Amando je svoju mržnju preneo i na Violetu i Hulijana. Marijano sada živi sa svojom porodicom u glavnom gradu. U braku je, ali nije zaljubljen u svoju ženu Leonoru. Ima decu Ivana i Renata koji misle samo na sebe, ali izuzetak je sin Pablo. Armanda ce se razboleti i umreti.Nakon toga Violeti će se život promeniti, biće joj život teži nego što je mogla zamisliti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Violeta i Hulijo su se zakleli ocu da će izbaviti porodicu iz siromaštva. Marija Fregos ce prestati sa poniženjem, biće suparnica Violeti za Maksovu ljubav. Sve se menja kad upoznaje Hosea Marija simpatičnog mladog i radnog madića koji se zaljubljuje u nju i uveren je da je ona žena njegovog života.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site