Zehra 102 epizoda,Azatov i Melekin susret! - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 102 epizoda,Azatov i Melekin susret!

By  | 

Azatov i Melekin susret!

Napomena-Ovo je 55 epizoda u Turskoj i zbog dužine trajanja naši emiteri će je deliti u više epizoda.

Melek je tužna što je postala žena čoveku koga ne voli.Zehra stoji kraj prozora i vidi Azata koji odlazi sa Havin.Havin ga pita da li je dobro.Zehra srećna odlazi kod Melek i govori joj da je Azat živ i da ga je videla.Za to vreme je Azat otišao.Melek joj ne veruje i kaže dosta Zehra.Devran čuje i šokiran je.Pokušava da objasni Zehri.Melek mu kaže da će poći sa Zehrom.Melek,Zehra i Devran odlaze do tog mesta,ali Azata tu nema.Zehra im govori da je bio tu i da ga je videla.Pita Melek da li joj veruje.

Azat vidi doktorku Zejneb i dovodi je da pomogne Havin.Melek kraj prozora vidi Azata i misli da joj se to prividja.Azat pokušava da pobegne i tom prilikom čuje Devrana kako ga traži sa svojim ljudima i shvata da ga on želi ubiti.Azat se vraća i dogovara sa Zejneb da mu pomogne da se vidi sa svojom majkom.Aga koji je bio sa Azatom dolazi u vilu i traži Azata.

Zejneb dolazi u vilu i želi da razgovara sa Zumrut.Daje joj maramicu i pismo od Azata.Zumrut je srećna i želi odmah da ga vidi.Sledi dirljiv susret majke i sina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Melek odlazi u hotel u kome se nalazi Azatov aga. Melek ispituje agu o Azatu da li je živ,ali joj aga ne otkrije istinu vec je ostavi u neizvesnosti.Azat je kod njega i krije se iza vrata. Devran je obavešten da je Melek otišla u taj hotel i dolazi po nju.Oni se raspravljaju,a Lejla to krišom sluša.Harun prati Azata po naredjenu Devrana.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site