Zehra 103 epizoda,Devran želi da ubije Melek!!! - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 103 epizoda,Devran želi da ubije Melek!!!

By  | 

Devran želi da ubije Melek!!!
Napomena-Ovo je 56 epizoda u Turskoj i zbog dužine trajanja naši emiteri će je deliti u više kraćih.

Melek govori Azatu da je živ i da je ona osećala to.Azat ćuti.Melek ga pita zbog čega ćuti.Azat joj govori da više ne dolazi jer je sada Devranova žena.Harun hvata Zehru i odvodi je u auto.Melek pokušava da objasni Azatu da je bila primorana da se uda za Devrana, ali je on ne sluša.Azat joj kaže da ako je osećala da je živ, mogla je da pričeka, pre nego što je donela odluku da se uda.Azat ulazi u kolibu.Melek su oči pune suza.Devran sve to posmatra.

Dervran odvodi Melek u auto kod Zehre.Zehra pita Melek šta je bilo.Melek samo ćuti i plače. Sahin ulazi u sobu kod Havin i prisloni joj pištolj na glavu.Havin beži, ali je Sahun goni želeći da je ubije.Devran odvozi Melek i Zehru kuću, a Harunu naredjuje da ubije Azata.Azat se spašava i govori Harunu da ga se kloni.

Melek i Devran razgovaraju u vili i svi saznaju da je Azat živ.Devran, Melek i Zehra su u sobi.Devran govori Melek da je ona sada njegova žena.Zehra pokušava da se umeša u njihov razgovor, ali je Devran izbacuje.Zehra lupa na vrata da joj Devran otvori.Melek se izvinjava Zehri što joj nije verovala da je Azat živ.Harun obaveštava Devrana da nije uspeo ubiti Azata i govori mu celu situaciju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kadim odlazi kod majke Nužin koja je i dalje jako ljuta.On joj govori da ima dobru vest za nju.Kadim joj govori da je Azat živ.Nužin je srećna.Policija dolazi u vilu i traži Azata.Kadim se vraća kući.Behije zove na kućni broj i Kadim se javlja.Behije ne može da kaže ni jednu reč.Kadim nakon što pita ko je i ne dobija odgovor prekida vezu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site