Zehra 103 epizoda,Devran želi da ubije Melek!!! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 103 epizoda,Devran želi da ubije Melek!!!

By  | 

Azat odlazi kod Devrana na posao i preti mu pištoljem.Govori mu da zna čime se on sve bavi, kao i da ga je ostavio da umre, poslao Haruna da ga ubije, a i prijavio ga policiji.Azat mu preti da će svima otkriti ko je on zapravo, a zatim odlazi.Azat odlazi kod majke Nužin koja se još uvek nije vratila u vilu i ljubi joj ruku. Havin se krije kod vile i Fatma je ugleda i uvede je u vilu.Havin razgovara sa Melek i govori joj da je Azat došao baš kad se ona udavala za Devrana i da ga je to mnogo povredilo.

Majka Nužin i Azat ručaju,policija dolazi na vrata da traži Azata, ali mu je Nužin pomogla da pobegne.Ona im govori da Azat nije tu i da udju da provere, što oni i čine.Devran saznaje da je Azat oteo Havin i srećan je što ima dokaz protiv Azata.

Majka Nužin se vraća u vilu.Svi su srećni što je vide i ljube joj ruku.Devran joj ljubi ruku i ona mu govori da je Azat živ i da se u vilu vratila samo zbog njega.

Zejneb i Havin pomažu Melek da se nadje sa Azatom.Lejla ih prati i posmatra Azata i Melek dok razgovaraju.Devran ih takodje sa strane posmatra sa očima punih suza.Hardik ga pita da li da puca.Devran kaže ne.Oni odlaze.Devran kući ljut uvodi Melek u sobu i zaključava je.On joj kaže da će je ubiti jer ako ne bude njegova, neće biti ničija.Uperuje pištolj u nju.Lejla stoji ispred zaključanih vrata i smeje se.Zehra lupa na vratima uplakana da joj Devran otvori.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site