Zehra 106 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 106 epizoda

By  | 

Zehra 106 epizoda
Prevod čitateljka Meethi. Hvala!
Napomena-Ovo je 59 epizoda u turskoj i naši emiteri će je deliti u više manjih zbog dužine trajanja.

Havin trči i ulazi u knjižaru.Tamo pita čoveka da joj da telefon da telefonira.Ona zove doktorku Zejneb,ali je ne dobija.Azatovo suđenje je u toku.Havin odlazi u Melekinu kuću gde se Zejneb nalazi na nišanu pištolja Havininog brata koji se raspituje za Havin.Havin je na vratima i sve posmatra.Azat je slobodan,jer je njegov šofer slagao da je kriv!Svi u sudu su
srećni,osim Azata kome baš i nije drago sto je šofer za njega morao da laze,jer zna da je opet Devran sve to naredio i
zbog njega opet ispašta nevina osoba.

Zehra im se pridružuje.Brat od Havin i dalje na nišanu drži Zejneb i Havin ga udara po glavi, zatim ga vezuju za stolicu.Zejnep primeti da mu je vrat krvav.Ona mu pomaže i čisti mu ranu.Havin dolazi i nožem odvezuje svog brata koji odlazi.Azat dolazi u vilu i Nužin mu kaže da dodje da živi u vili,ali on im kaže kako ne želi da živi u istoj kući sa čovekom koji ga je pokušao
ubiti i tu im prizna da je Devran kriv za sve što je prošao i da je Devran taj koji je Alija poslao u Irak i da je zbog njega nastradao. Azat im kaže kako je i Kadim svedok tome da ga je Devran neki dan pokušao ubiti ali Kadim bojeći se Devrana porekne Azatove reči. Na kraju Azat uhvati Devrana za vrat želeci da ga ubije, jer je toliko dvoličan i ne želi da prizna istinu, ali ih rastave. Svi su iznenadjeni zbog Azatovih reči.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site