Zehra 115 epizoda,Zehra je ipak živa! - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 115 epizoda,Zehra je ipak živa!

By  | 

Zehra je ipak živa!
Prevod čitateljka Methi.Hvala!
Napomena-Ovo je 68 epizoda u turskoj i naši emiteri će je deliti u više kraćih zbog dužine trajanja.
Zehra pita Zejneb i Azata gde joj je majka.Zejneb i Azat joj govori da je Melek otišla i da ne zna da je joj je kćer živa.Melek je u autobusu i priseća se kako je Džemala ostavila u džamiji.Melek grize savest što je ostavila dete i izlazi iz autobusa i vraća se u džamiju,ali joj neki čovek govori da dete nije tu.Melek vidi neko dete kako plače,ali to nije Džemal.Melek se kod nekih ljudi raspituje sa Džemala,ali niko ništa ne zna.Melek vidi policiju i odlučuje da im se obrati.Zehra govori Zejneb da je ne laže i da je Melek sigurno u vili.Devran je u kolima i gleda po ulicama gde je Melek.Azat i Zejneb stižu kod Melek.Azat taman kreće da kaže Melek da je Zehra živa,ali prekida ih Devran.Zehra telefonom zove Melek i Melek se javlja,ali Zehra nema snage ništa da joj kaže.Veza se prekida.

ghDevran vodi Melek u vilu gde je svi pitaju gde je Džemal.Ona im ništa ne govori.Fatma je odvodi u njenu sobu gde dolazi Zumrut koja počinje da je čupa i da joj udara šamare da bi joj rekla gde je Džemal.Melek ništa ne govori.Fatma čuje buku i ne uspeva da otvori vrata.Odlazi dole i govori Nužin,Lejli i Behije da će Zumrut ubiti Melek.Pojavljuje se i Devran koji uspeva da uđe u sobu i spašava Melek.Posle toga Zejneb dolazi u vilu i pokušava da saopšti Melek da je Zehra živa,ali ponovo ne uspeva.Zejneb i Zehra pričaju i Zehra vidi krv na Zejnebinom rukavu.Zehra je pita da li je sa Melek i Džemalom sve u redu.Zejneb govori da je sve u redu.Džemala su pronašli i vratili su ga u vilu.Melek leži u krevetu i plače.Devran je pomazi i ona mu kaže da će otići iz vile.On je pita gde će otici i ona mu govori da ne zna gde će i da ne može da živi bez Zehre.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  15 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site