Zehra - 136. epizoda - Mirza je uhapšen, Fatma je spasila Kadima!

Turske Serije

Zehra – 136. epizoda – Mirza je uhapšen, Fatma je spasila Kadima!

By  | 

1Zehra – 136. epizoda – Mirza je uhapšen, Fatma je spasila Kadima!

Prevod:Meethi!Hvala! 😀

Napomena:Ovo je 89.epizoda u Turskoj.Ne zna se da li će se emitovati u Srbiji.Ako se bude emitovala,naši emiteri će je deliti u više manjih radi dužeg trajanja.

Ali odlazio sa Džemalom iz bolnice.Zehra plače.Ona ga zove telefonom i moli ga da joj vrati sina,ali on ne želi.Ali ga vodi u bolnicu i ostavlja jednoj medicinskoj sestri na čuvanje.Devran ga zove i besan je što ga je sam našao i što će postati aga.Devran posle dolazi kod Alija i udara ga.Policija ih odvodi.
Nužin ulazi kod Zumrut u sobu i shvata da je nema.
Zumrut,Behije i Lejla su krenule kući pošto su zakopale Kadima.Fatma ih je pratila.Ona plače na tom mestu i začuje kako Kadim lupka.Ona pokušava rukama da ga otkopa i zove Šazimentinog muža Hilmija.On donosi lopate.Šaziment se sakrila iza auta i sve posmatra,Otkopali su onesvešćenog Kadima o dveli ga u Melekinu kuću gde sada borave Hilmi i Šaziment,
Zumrut,Behije i Lejla su se vratile.Nužin ih pita gde su bile i one lažu da su vodile Zumrut kod lekara.Nužin im kaže da je Ali našao Džemala.Zumrut je srećna.
Mirza je doveo Melek i Zehru svojoj kući.Bahar i Pelin nisu srećne.Mirza je napolju sa Bahar.Rekao joj je da zna da je ona rekla Devranu i Aliju gde je Džemal.Ona se brani govoreći da je to morala da uradi za sina.
Medicinska sestra je prodala Džemala paru koji nema dece,a želi.
Zumrut grize savest zbog Kadima.Behije joj kaže da je on umro i da zaboravi na njega.Nužin je to čula.Zumrut bi sve das prizna,ali Behije kaže da im je javljeno da je umro.Nužin plače.
Šaziment je mislila da je sanjala da je Kadim zakopan.Kada ga je videla onesvestila se pa je kasnije počela da plače.
Mirza je dobio informaciju da su Ali i Devran u zatvoru.Pošto je policajac,ulazi sa kolegom(poznat je od ranije,pomagao mu je da spasi Zehru)kod Alija.Ali ne želi da kaže gde je Džemal.Mirza ga je prebio i otišao.Ali je kasnije sve priznao i otišao je sa Mirzom,njegovim kolegom i Devranom po Džemala u bolnicu.Pored njih polazi par koji je kupio Džemala,ali oni ne primećuju.Govore im da Džemal nije tu i oni shvataju da je prodat.
Lejla je u radnji Kirmanovih.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site