Zehra želi da skoči sa krova škole!

Turske Serije

Zehra 140 epizoda! Zehra želi da skoči sa krova škole!

By  | 

Zehra želi da skoči sa krova škole!

Zehra je očajna zbog svega što proživljava u školi, pa odlučuje da ode na krov škole kako bi skočila. Mirza dolazi i vidi je, pa razgovara sa njom da odustane od te namere. Zehra mu govori svoja osećanja i pita ga zašto su svi takvi prema njoj, kada ona samo želi dobro svima. Melek pronalazi medaljon koji je vezan za Sevketa i Lejlu. Zumrut, Behije i Ali vežu Melek u sobu kod stepeništa. Zehra i Pelin su na nekakvom rodjendanu. Pelinino društvo joj daje drogu i ona pada u nesvest. Zehra pokuša da pomogne Pelin.

Lejla je ljuta zbog Sevketa. Ništa joj ne ide od ruke. Melek pokazuje Devranu sat od oca. Pelinina majka sve radi kako bi od Zehre napravila ludo dete, dete kome je potrebna pomoć psihologa. Ovaj put Zehrin otac Mirza sve čini kako bi Zehra osećala sigurnost i očinstvo. Pelin se otruje, ako bii otac počeo da obraća više pažnje na nju.Melek okrivljuje Lejlu da je ona ta koja je pokušala otrovati Devrana, id a ne krive nju-Melek.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site