Zehra 32 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Turske Serije

Zehra 32 epizoda

By  | 

Zehra 32 epizoda

Zehra trci do Azata i govori mu sta se desilo sa Alijem. Alijeva majka ulazi u Alijevu sobu i zatice praznu sobu.Alija slucajno pronalazi stranac i odvodi ga kod svoje kuce i pomaze mu da dodje sebi.Kad se Ali osvestio covek ga pita  za porodicu.Ali kaze kako nema nikog.Covek ga pita ko je ta Suna jer je dozivao dok je bio u nesvesti.Melek i ucitelj dolaze do skole u kojoj ce Melek raditi.Tu skolu pohadjaju i derca i odrasli. Zehra odvodi Azata na mesto gde je bio Ali, ali Alija tamo nije bilo.Azat zove policiju da pijavi nestanak.

Devrana je kidnapovao mafijas za koga je radio i odvodi ga na neko brdo gde ga tera da kopa i kaze  da ce ga tu ubiti i zatrpati i da je sledeca na redu Melek.Devran uspeva da se izvuce.Kad cuje policiska kola mafijas bezi .U Devranovu kucu su svi zabrinuti kada cuju sta se desilo Aliju i odlaze na mesto gde je bio.

Behja i njen muz biju Zehru da bi je naterali da kaze gde je Ali.Dobijala je batine sve dok nije izgubila svest. Azat odlazi do Sune i pita je da li zna gde je Ali.Ona govori da su trebali da pobegnu ali da je ona odustala jer je bilo strah.Zehra moli sluzavku da joj pomogne da ode kod majke.Fatma pristane da joj pomogne .Zehra bezi od kuce.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno