Zehra 43 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 43 epizoda

By  | 

Zehra 43 epizoda

Melek govori Zehri da ce zajedno prebroditi dane koji su pred njima i da im je sad najprece da se rese otkupa.Advokat govori da treba Ali da dodje da potpise brako razvodnu  parnicu.Ali zove Sunu,Suna se ne javlja.Ali je nervozan.Ulazi Djemal.Ali mu govori da ne zna sta da radi.Djemal mu govori da ostavi Sunu.Behija razgovarj sa Kadima i Devrana sta ako cuje majka za Rasata.Majka Nuzin nailazi i cuje.Pita ih sta treba da cuje.

Berfin je nervozna.Rasat joj govori da ne brine.Nailazi Fermon i nosi rezultate i govori da Zehra nije njihova.Azat dolazi po Alija.Berfin govori Fermonu da beze.Fermon to nece i suprostavlja se tome.Berfin moli Rasata da ucini nesto.On kaze da majka Nuzin sada odlucuje.Azat,Ali i Zehra izlaze.Kadim govori Devranu da ih pratí.Devran ide za njima.Azat govori Aliju da Zehra nije Rasatova cerka i da ih vodí da potpisu razvod braka.Devran zove Kadima i govori mu da su kod advokata verovtno stigli rezultatí i da su otisli da potpisu za razvod braka.

Behija i Kadim su dosli kod Berfin i Rasata.Azat govori da ode Zehra kod uciteljice da vidi ucionicu a Ali ide sa njim da proseta.Zelal je kod vracarice ona joj daje nesto.Devran posmatra Melek.Azat dovodi Zehru kod ucíteljice.Baho prati Melek.Devran ga video kako gleda u Melek i odlazi.Devran ide za njim ali ga gubi iz vida..Berfin govori majci Behiji da ce da se ubije.Kadim govori Rasatu da ce mu platiti sto ih je obrukao.Zehra gleda ucionicu.Azat i Melek govore ba treba pribor za skolu da joj kupe i odlaze za to..Behija govori Rasatu da ide sa njima u vilu.Ali posmatra Sunu kako donosi muzu hranu u radnju.Berfin govori Elif da utisa lutku.Ulazi kod Elif,otima joj lutku.Elif je ujeda za ruku.Melek i Zehra u knjizari kupuju i za Elif bojanke i bojice.Berfin uzima kais i bije Elif.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site