Zehra 48 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 48 epizoda

By  | 

Zehra 48 epizoda

Nuzin govori vozacu da spremi kola jer krecu. Azat,Melek i Zehra cekaju Alija da se spremi jer ide da se razvede sa Zehrom.Berfin napada Fermona kako moze biti smiren.Tada kuca neko na vratima.Berfin otvara.Nuzin je,ulazi u kucu,hvata Elif za ruku I odvodi je a ne govori nista.

Devran dolazi u kancelariju.Vrata su otvorena Devran gleda da lí mu fali nesto.Iza njega se pojavljuje Baho.Devran ga pita sta tu radi i isteruje ga,medjutim on ne izlazi.Nuzin stize u vilu,dovodi Elif i govori pred svíma da od sada pa dok je ona ziva bice kako obicaj nalaze i od sada je Elif nevesta njihove kuce.Nuzin govori Azatu da se ne mesa.Melek pita zar samo Azat ima savest u ovoj kuci.Baho govori Devranu da ide da natera Melek da odustane od otvaranja citaonice.Nuzin govori da je Zehra slobodna.Behija govori Azatu da vodi Melek.Melek govori da ne ide bez Elif.

Zehra moli Nuzin na kolenima da je pusti jer ona je dete.Behija hvata Zehru za ruku i izbacuju je iz vile.Melek im govori dok je ona ziva nece zatvoriti nikog u vili.Ali pita Nuzin sta hoce vise od njega.Ona govori da je hteo da se razvede od Zehre.Ali izlazí iz vile i govori da nece nikada da se ozeni sa Elif.Fatima umiva Elif.Nuzin govori Kadimu da pozove Rasata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site