Zehra 49 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 49 epizoda

By  | 

Zehra 49 epizoda

Azata moli sestra da ne ide,on joj govori da mora..Zelal odlazi kod vracare i kaze joj da njeni  vracevi  nicemu ne sluze,ona joj daje nove cini.

Zehra dolazi pred vilom i moli ih da je puste.Berfin izlazi i kaze joj da je bezvredna.Azat odlazi iz vile.Kaze Zehri da idu kod Melek i da tamo razmisle kako ce da spasu Elif.Zelal i Dzemal su kod Alija u bolnicu.

Sunin muz  dolazi kod kuce i pita prvu zenu za Sunu.Ona mu kaze da lezi u sobi.On odlazi kod Sune i zatice je kako sedi na podu.Suna se ne oseca dobro.

Ibrahim i Jusuf odlaze do citaonice.Baho ih posmatra.Kad oni odu,Baho provaljuje.Melek gleda od Elif  crtez.Sunu muz odvodi Sunu  kod lekara.Ibrahim dolazi u citaonicu i zatice nered i maskiranog coveka.Covek gura Ibrahima i odlazi.

Jusuf je kod Zehre.Zehra mu govori za Elif.Zumrut i Dzemal dolaze kod doktora,on im kaze da ima lepe vesti za njih i  da ce Ali da prohoda.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site