Zehra 51 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 51 epizoda

By  | 

Zehra 51 epizoda
Ljudi koji traze Jusifa ne nalaze ga jer je kucica prazna.Zehri,Elif i Jusifu pomaze Ajhan da pobegnu. Behija moli Fatimu da ne kaze majci Nuzin da je Devran njen sin.Tada nailazi Nuzin i pita sta je bilo.Behija moli majku Nuzin da Fatima ostane u vilI.Nuzin ne da da ostane.Melek i Azat nose sliku od Elif i Zehre i pitaju okolo ljude da li su ih videli.Behija ubedjuje Fatimu da ne kaze da je Devran, njen sin, obecava da ce da ubedi Nuzin da je vrati u vilu.Ajhan nalazi poso za Zehru i Jusifa, kod coveka koji se bavi poljoprivredom.

Ajhan zove Jusifovu majku,Jusif razgovara sa njom.Djemal govori Nuzin da mu se vraca pamcenje.Fatima odlazi iz vile,Devran je odvozi kolima.Fatima govori Devranu da je nasla vradjbine u njegovu sobu,da ih je Zelal ostavila tamo i govori mu da ona nije zena za njega.On joj govori da nece nikada da se ozeni njome.

Melek govori Azatu da ima zena koja mozda zna ko su Zehrini roditelji.Zehra govori Elif da cim skupe novac idu za Instambul.Zehra i Jusif idu da rade na njivu.Nuzin govori Devranu da nadje Elif pre Azata jer ako je on nadje, nece im je dati.Ibrahim govori Azatu i Melek da je saznao gde se nalazi Jusifova majka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Devran pokusava da sazna gde su Elif i Zehra od Melek i Azata.Devran je pratio Melek i Azata ali nije uspeo,izgubio ih je iz vida.Azat i Melek dolaze do Jusifove majke,ali ona govori da nezna gde je Jusif.Ali je kod doktora radi vezbe i trudi se da sto pre prohoda.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site