Zehra 61 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 61 epizoda

By  | 

Zehra 61 epizoda
Ali je na terapiji u bolnici i uspeo je da pomeri prste na nozi.Zumrut pita,Azata da li je zaljubljen u Melek.Azat joj govori da je ludo zaljubljen u nju odavno vec i ako i ona njega voli pita ce je da se uda za njega.Azat i Melek su u sudu, raspituju se za Zehrine roditelje, saznaju da je tada u sudu radio samo Melekin otac,Semi.

Dedjli svraca u skolu u kojoj radi Melek, Jusif joj govori da je zavrsena.Zumrut dolazi kod Melek i govori Melek da prestane da juri Azata.Didjli dolazi kod Zehre i govori da je bila u citaonicu i da nije bilo nikog sem Jusifa.Zehra je pita da li je Jusif pitao za nju, ona je slaze da nije i ne da joj knjigu koju je jusif poslao da joj da.

Fatima svraca u radnju kod Devrana i Kadima, bas tada zove Behija Devrana i govori da dodje ranije kuci jer dolaze Zelal i njeni na veceru.Devran joj govori da nece doci kuci I da je nikada nece ozeniti.Nuzid stavlja prsten Zelal.Devran srece Melek i govori joj da je Nuzin naredila da se Zehra onako ponasa prema njoj.Zehra moli Nuzin da je pusti da vidi sestru i ona joj dozvoljava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site