Zehra 65 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 65 epizoda

By  | 

Zehra 65 epizoda
Citaonica se upalila, Mlelek je u njoj.Melek nekako dohvati telefon i zove Azata.Azat se ne javlja.
Azat slucajno pogleda u telefon i vidi da ga zvala Melek.Zove je.Melek se javlja i govori mu da se citaonica upalila i da je ona u njoj. Devran zove Melek. Melek se ne javlja.Devran cuje slucajno da se citaonica zapalila i da je u njoj Melek,on zuri ka njoj.

Dadzle zvoni telefon, javlja se i ona im govori da se citaonica zapalila i da je Melek u njoj.Zehra je zabrinuta za Melek, moli Nuzin da je pusti da ide sa Dzemala.Nuzin je samo pogleda i ona odustane.Azat ide prema citaonici sa Ibrahima.Azat ulazi u citaonicu da bi spasio Melek .Azat je nalazi u nesvesti.Tada i Devran stize.

Azat iznosi Melek i odvozi je hitna pomoc.Fatima zove Behiju i govori da nece da kaze nista Devranu jer nece da mu kvari snove.Elif pita Berfin el stvarno ima bebu u stomak.Melek je u bolnicu i dobro je. Azat ulazi u sobu kod Melek daje jojh vodu.

Zena je pobegla iz zatvorske bolnice da bi otisla kod Zehre mislici da joj je Zehra stvarno cerka.Devran naredjuje ljudima da nadju coveka koji je naredio da se upali citaonica.Nuzin govori ako se slazu Zumrut i Behija da Azat ide na svecanu veceru, da dodje da se izvini i da ide sam bez uciteljice.Azat donosi Melek buket cveca. Ali se zakljucava u sobu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site