Zehra 76 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 76 epizoda

By  | 

Zehra 76 epizoda
Zelal govori Fatimi da pozove Melek i da joj ne govori nista, samo da je pita gde je. Uzima pistolj i preti Fatimi da ce je ubiti ako kaze Melek nesto. Fatima zove Melek i Melek joj govori da ce uskoro kuci. Rasat, Fermon i Elif otvaraju novu radnju. Berfin ide kod vracarice i moli je da joj da nesto da bi opet Fermon bio sa njom.Vracarica joj daje nesto da stavlja ujutru i uvece i da ce on opet poludeti za njom.
Behija dolazi kod Kadima i govori mu da Nuzin nece ni da pogleda Devrana .Behija nagovara Kadima da pozove policiju i prijavi Dzemala da je on ubio Dzemsita. Kadim zove policiju i govori da je Dzemal ubio Dzemsita. Zumrut govori Dzemalu da bi umrla kad bi ga opet izgubila.

Nuzin daje novac Rustemovoj zeni i detetu. Dete prosipa caj i govori da njegov otac nije ubica i izlazi iz vile.Azat dolazi kuci i zatice Rustemovo dete kako ljuto izlazi i govori mu da mu tata nije ubica i da ce ih Bog kazniti za ovo. Melek dolazi kuci i zatice crtez na podu i zatice Fatimu vezanu. Zelal joj staje iza ledja i preti pistoljem. Melek joj govori da ona nema nikakvu vezu sa Devranom. Fatima joj govori da je ona insinstirala da ne bude ona- Zelal sa Devrana.Zelalina majka je trazi. Majka od Zelal zove Devrana i govori da je Zelal uzela pistolj i otsla kod Melek. Zelal i Melek se otimaju oko pistolja i Zelal odguruje Melek. Melek pada i obara sa stola stakleni bokal.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Azat zatice Zehru uplakanu i pita je zasto place. Ona laze da se isekla i da zato place. Devran dolazi kod Melek, razvaljuje vrata i ulazi unutra. Zelal je uperila pistolj u Devrana, i pita ga sta Melek ima a da ona nema i govori da se ovo sve desava zbog Melek. Zelal je uperila pistolj u Melek i Devran staje izmedju Melek i Zelal .Zelal upuca Devrana u rame.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site