Zehra 79 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 79 epizoda

By  | 

Zehra 79 epizoda

Devran dolazi kod Melek i pita je da li hoce da izadje sa njim na pola sata. Melek mu govori da ga ona vidi samo kao brata, Devran joj govori da joj on nikada ne moze biti brat. Devran govori Melek da je odustao od svega da bi bio sa njom. Melek mu govori da ga ona ne gleda tako. Devran je pita da li je to zbog Azata. Melek mu govori da nije ni zbog koga. Devran joj govori da nece nikada odustati od nje.

Suna se vratila svojoj kuci. Melek su vratili pismo iz zatvora koje je poslala Ajsi. Melek zove zatvor u kom je bila Asijel i oni joj govore da je ona pobegla iz zatvora. Melek zove Azata i govori mu da zove Zehru da se vide sto pre jer je hitno.

Berfin govori majci da Fermon hoce da ide sutra na ultrazvuk i da nezna sta da radi, Behija joj govori ako Devran samo sazna obe ce ih raspametiti. Zehra se nalazi sa Melek. Melek pita Zehru kakva je ta Asija i kaže joj da zeli da je upozna.

Rasat radi u radnji Fatima dolazi kod njega i pomaze mu. Zehra dolazi kuci, Zumrut je napada gde je do sad. Tada dolazi i Asija i govori da joj je pomogla Zehra da ponese kese i izvlaci Zehru da je ne bi malteretirala Zumrut. Fermon dolazi u radnju. Fatima govori da posto je Fermon dosao ona ide. Rasat je stize i nudi joj posao kod njega, ona mu govori da mora da razmisli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site