Zehra 80 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 80 epizoda

By  | 

Zehra 80 epizoda

Asja kaže Zehri da joj je ona majka. Zehra joj ne veruje i kaže joj kako joj je majka poslala pismo iz Istanbula, da je nemoguće onda da joj je ona majka. Asja joj kaže da joj je ona posla pismo i da joj je ona biološka majka. Moli je da joj veruje. Zehra je pita zašto joj je to uradila i zašto joj nije odmah rekla da joj je ona majka. Asja kaže da se plašila, da nije znala šta će i kako će joj reći.

Azat i Melek saznaju za pismo i saznaju da je Asja slala pismo Zehri i pokušavaju da dodju do Zehre kako bi joj rekli istinu, ali se boje da joj kažu kako joj je majka ubica ne znajući da je Zehra već s Asjom.

Azat i Melek saznaju da je Zehra s Asjom i shvataju da je pobegla sa njom. Boje se za Zehru, da je ne odvede daleko i da je ne pronadju nikad.

Policija saznaje za nestanak Asje i Zehre. Nužin sazna da joj je neko ukrao nakit. Behije kaže Nužin da nije Asja jer je pobegla. Dolazi policija i kaže majki Nužin i svima u ulici da je Asja ustvari begunac iz zatvora i da je otela Zehru i da je u begu sa njom. Otac javlja Devranu šta se dešava u vili.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site