Zehra 91 epizoda - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 91 epizoda

By  | 

Taksista sa kojim je Ali otišao obavesti Azata gde je ostavio Alija. Fatma nosi Zumrut čaj koji joj je Behije pripremila.

Zumrut ludi

Svi misle da Zumrut ludi

Melek i Zehra odlaze što dalje od Devrana. Azat dolazi do Melek ali sazna da su se iselile iz te kuce. Kadim dolazi kući i Lejla mu poželi dobrodošlicu. Zumrut popije čaj koji joj je Behije skuvala i od njega izgleda kao da ludi. Zumrut govori kako nema nigde Dzemalove slike a Behije joj celo vreme pravi smicalice i vrati sliku na mesto samo kako bi Zumrut napravila ludom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ali se sprijateljio sa narkomanima i drogira se. Melek i Zehra su stigle u svoju kucu. Lejla stalno obilazi Zumrut, Nadrogiran Ali dolazi u vilu i davi majku Nužin.Lejla je spasava i dobija sve više njeno poverenje.

Zehra govori Melek da je dobra majka. Devran opet otima Zehru, Melek je traži. Azat i Devran se mimoiđu sa autom.

Za Zumrut svi, zahvaljujući Behiji misle da ludi. Behija zove Devrana i on joj govori da dovodi Zehru.Devrani Zehra nailaze na policiju i Devran kaže Zehri da ako bilo šta pokuša on će ubiti Melek. Melek i Azat dolaze u vilu, ali ih majka Nužin ne pušta unutra.Policija dolazi i hapsi Melek. Azat je zbunjen.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site