Zehra 93 epizoda, Zehra je trudna - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 93 epizoda, Zehra je trudna

By  | 

Zehra je trudna
Napomena-Ovo je 46 epizoda u Turskoj, ali zbog duzine trajanja nasi emiteri ce je deliti u vise epizoda

Devran zaustavlja Melek i Zehru i neda im da pobegnu, govori Melek da će joj dati Zehru ako se uda za njega. Melek mu kaže da će radije umreti nego se udati za životinju poput njega. To Devrana naljuti i izbaci Melek iz vile. Azat teši Melek i kaže joj da će se sve rešiti i da se ne brine, a Zehru teši Fatma.

Devran viče na Rustema i ostale čuvare što su bili neoprezni.Rustem mu se pravda i kaže kako je pomagao jednoj ženi. Ali ih sve gleda kroz prozor i govori im da ce se svi kajati. Uzima drogu I konzumira je.

Zumrut izlazi iz sobe i pita Devrana gde je Azat i zbog čega nije dolazio da je vidi. Devran joj govori da je pogresno cula, da Azat nije bio tu uopste. Melek i Azatu pomaže Zejneb. Ona smiruje Melek i kaže joj da će sve biti u redu. Azat govori Melek kako je saznao da ce se Zehra i Ali razvesti. Melek je srećna zbog toga.

Behije sumnja da je Zehra trudna. Fatma govori Devranu da sedne, ali on neće jer je ignoriše kao majku. Fatmu to pogađa. Zehri je muka i povraća stalno. Lejla dolazi u vilu i donosi majci Nužin poklon. Melek opet dolazi do vile da vidi Zehru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Fatma govori majci Nužin da je Zehra bolesna i Nužin naredi Zehri da se obuče da je vode kod doktora. Azat odlazi na posao sto naljuti Kadima i Devrana kada ga vide tamo. Azat čestita Devranu i obaveštava gad a se Ali i Zehra razvode.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site