Zehra 98 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 98 epizoda

By  | 

Zehra 98 epizoda
Napomena- Ovo je 51 epizoda u turskoj i zbog dužine trajanja naši emiteri će je deliti u više epizoda.

 

 

capture-20141119-145317

Ljudi jure Melek.Ona pada, jedan od čoveka uperuje pištolj u nju. Zejneb trčeći dolazi i objašnjava ljudima kroz šta sve Melek prolazi i da je ona samo jedna požrtvovana majka.Zejneb ne uspeva ljude da ubedi da Melek nije ni za šta kriva i leži na nju da je zaštiti svojim telom.Ali i dalje tuče Zehru.Jedan od vojnika pronalazi kamion i uperuje pušku u Azata.

Fatma je krenula kod Zehre u sobu, ali je Behije odgovara da udje.Zehra je na podu i u teškom je stanju.Ali kupi novac sa poda.Za vreme dok su vojnici bili zauzeti pucnjavom, covek koga je Azat spasio u zatvoru pomaze mu da pobegne iz kamiona.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zejneb uzima pištolj koji je čoveku pao na pod i preti im da ostave Melek ili će pucati.Melek je moli da ne čini to.Majka Nužin tuguje za Azatom.

Nužin ulazi kod Zehre u sobu i nalazi je krvavu na podu, zove Fatmu.Zejnep uZ pomoć nekih stanovnika uspeva da odbrani capture-20141119-141942Melek.Devran prolazi kolima i vidi njih dve,izlazi i pita šta se desilo.
Zehru odvode u bolnicu.Ali kupuje drogu.Zehra je povratila svest i kod nje u bolničkoj sobi se nalazi majka Nužin.Inspektor dolazi po izjavu.Zehra gleda u majku Nužin, a zatim govori inspektoru da je pala.Majka Nužin oseća olakšanje.

Zejneb saznaje da je Zehra u bolnicu i govori to Melek.Medjutim, ona ne uspeva da ode kod Zehre u sobu, jer joj ne doozvoljava majka Nužin.Lejla daje novac čoveku koga je unajmila da govori loše o Melek.Devran je vidi pri izlasku.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *