Zehra od 11 do 14 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Turske Serije

Zehra od 11 do 14 epizode

By  | 

Zehra od 11 do 14 epizode

Prevod citateljka Maja.Hvala.

Devran i Rašit su je vratili je kući,i zaključali u prostiju ispod stepenica.Zehra je tražila nešto da obuče,jer joj je bilo hladno,i našla je neki zeleni šal,i ispod njega,kutija sa fotografijama.Zehra je počela da gleda slike.Našla je sliku Nužin i Keže.Onda joj je Fatma,donela vodu,i čistu odeću da se moli.Devran je vezao konopac,da bi se Zehra obesila.Nužin celu noć nije mogla da spava,jer su je buijala,sećanja na Keže.Ujutru je otišla na Kežin grob.Berfin je otišla.kod Zehre,da je moli za oproštaj.

Majka Nužin,posle toga,što je otišla,na Kežin grob,rekla je Azatu preko telefona,da neće ubiti Zehru. – Onda je majka Nužin otišla u Zehrinu sobu ispod stepenica. Zehra je majku Nužin mnogo podsećala,na Keže,i onda se slošilo. Odveli su je u bolnicu. Kadim i Devran,si otišli kod Alija,i dali mu pištolj,pošto joj je muž mora da ubije Zehru,i očisti svoju čast. Zumrut,je pokušala da zaustavi Kadima i Devrana,ali bezuspešno.  Kadim gura Zumrut,i Zumrut povređuje nogu.  Zumrut odlazi kod Ibrahima,i usput sretne,jednu ludu ženu,i ta luda žena ,poče da je prati. Zumrut ulazi u Ibrahimovu,radnju,i žali mu se. Oni izlaze,i ta luda žena govori da neće biti krivi njeni sinovi,već oni.

Nastavak nasledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno