Zehra od 11 do 14 epizode - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra od 11 do 14 epizode

By  | 

Ali je otišao,kod Zehre,izvadio pištolj,i opalio u vis. -Kadim i Devran su se ponadali da ju je ubio,otrčali u sobu ispod stepenica,i videli da je Zehra,živa. Ali je počeo da se smeje,i rekao Kadimu i Devranu da on neće da prlja ruke,da bi oni očistili svoju čast. – Devran je uzeo pištolj,stavio ga na Zehrinu glavu,a onda ga je Kadim zaustavio. Kadim i Devran su izašli napolje. Kadim je rekao Devranu,da ne prlja svoje ruke,i da to mora uraditi Rašit. Zumrut i Ibrahim stižu,u vilu. Zumrut videvši da Ali nije ubio Zehru,zagrli Alija.

Onda prikazuju u Rašitovoj kući kako Gulsum,leži na krevetu,a doktorka je pregleda. Onda doktorka,kaže da mora da joj udari injekciju,ili da je odvede,u bolnicu. Gulsum se protivi injekciji,ali Rašit kaže slobodno da joj udari injekciju. Onda Ferman odlazi da isprati doktorku,a Rašita pozivaju,Devran i Kadim. Elif prilazi Gulsum,i pita da li je boli ruka. Gulsum govori,da je ne boli ruka već srce. Kadim i Devran govore Rašitu da on mora da ubije Zehru. Rašit se protivi,ali ga oni ipak odvode.  U tom trenutku,izalzi Eif na stepenice i sve čuje. Ferman ulazi u kući,i pita gde je Rašit.Elif mu sve govori. Ferman trči u vilu.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Rašit,ulazi kod Zehre,Zehra ga grli,i on je izvodi napolje.  Devran mu govori,da mora da je odvede,kod reke,međutim to Ali prisluškuje. Melek i Azat,idu putem,ali ispred njih su radovi na putu. Azat govori Melek,da moraju da idu,malo dužim putem kod reke. – Ali govori svim ukućanima,gde su odveli Zehru. Ferman stiže u vilu,a Berfin istrči,zagrli ga,i kaže mu gde je Zehra. Ferman kreće ka Zehri,i sretne jednog čoveka od koga pozajmljuje motor.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site