Zehra od 21 do 26 epizode - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra od 21 do 26 epizode

By  | 

Zehra od 21 do 26 epizode

Melek odlazi sa roditeljima,medjutim njen otac udara nekog.Na Melikin zahtev oni pomazu coveku i odvode ga u kolibu gde su skrivali Zehru.Tamo nalaze Azata.Ispostavlja se da je covek brat od medicinske sestre koja je zelela da pomogne Melek.Majka Nurdzin predlaze Azatu Sunu za nevestu.Azat odbija staro-majkin predlog.Zehra se moli za lep zivot svoje uciteljice.Zehra pomaze Aliju da razgovara sa Sunom.

Zehra posecuje svoju majku i sestru Elif dokle je bila u setnji sa Alijem .Tu dolazi i uciteljica Melek.Melek joj govori da je odlucila da ostane tu i da nigde ne ide.Devran spopada medicinsku sestru Nur da mu kaze gde joj je brat.Berfin prati Alija i Zehru i saznaje da se Ali vidja sa Sunom.Ona o tome obavestava svoju majku.Stara majka vice na Zehru jer je saznala da je Zehra pomogla Aliju da se vidi sa Sunom,vuce je za ruku i odvodi u Alijevoj sobi.Kaze joj d ace od sada tu boraviti id a ce mozda tada shvatiti da su vencani.Zakljucava ih.Ali smatra da ga je Zehra izdala.Ali je samara.Ali uvece leze u svoj krevet,Zehra spava na podu.

Za Dervana je odredjena zena,ali se on opire.Otac mu govori da su Azat i Ali naljutili majku i da on ne napravi istu gresku,Melek razgovara sa Zehrom,u tom trenutku je kindapuju ljudi iz dzipa.Sami je sa Zehrom u policijsku stanicu.Zehra prica kako se i sta dogodila.Melikin otac preti da mu nadju kcerku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site