Zehra od 27 do 30 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Turske Serije

Zehra od 27 do 30 epizode

By  | 

Zehra od 27 do 30 epizode

Azatova majka sumnja da je njen muz jos uvek ziv,jer je na Azatu videla njegovu amajliju koju mu je licno napravila.Azat joj kaze da mu je to dao jedan prijatelj kome je pomogao.Njegova majka je sigurna da je to Dzemalova amajlija koju mu je ona napravila.Kaze mu da je odvede kod tog mladica.Azat kaze da je mladic koji mu je dao u zatvor.Obecava joj d ace je sutra odvesti kod Hasana.

Melek dolazi da poseti Dervana i vidi kako je,jer ga je metak malo okrzuo dok je spasavao nju i Zehru.Melek ostaje na dorucak.Za vreme dorucka sdolazi Zelal.Behije obavestava Melik da je to Dervanova verenica.Melek saznaje da Ali i Zehra spvaju u istoj sob ii besna odlazi.

Sami razgovara sadirektorkom kako se Melek ne bi vratila ponovo na posao.Melek to saznaje i ljuta je na roditelje,isteruje ih iz svoje kuce.Oni odlaze.Dzanan odlazi kod Gulsum govori da je napisala pismo Melek i ostavila joj,kaze da Melek ima pravo da zna.Gulsum place,kaze da kad se sazna da Zehra nije njena kci ubice Fermana.Melek ipak nije procitala pismo.

Berfin trazi od majke da joj da dozvolu da ona i Ferman zive u konaku.

Resat govori zeni da ih je Dzanan uvukla u veliki problem i da iako je provalio u Melikinu kucu nije pronasao nista.Azat kad vidi da je u Melekinoj kuci bio lopov odvodi Melek svojoj kuci.Melek spava u sobi sa Zehrom.

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno