Zehra od 6 do 10 epizode - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra od 6 do 10 epizode

By  | 

Zehra od 6 do 10 epizode

Berfin dolazi kod svoje majke i krade joj novac.Behije smatra da je to uradila Zehra i tuce je do iznemoglosti.Zehra govori da nista nije ukrala.Behije proverava njenu sobu i nalazi novac koji joj je uciteljica dala.Nastavi da je tuce.Zehra udara glavom o sto i gubi svest.Gospodja Dzanan i dalje trazi svoju unuku.Devran se bavi prljavim poslovima i to koristi preko fabrike,kada izvozi robu.

Medicinsku sestru Devran ucenjuje tako da ona odbije da pomogne Melek.Melek dolazi do drasticne odluke.Bezi sa Zehrom za Istanbul.Azad govori Melek da je dovela Zehrin zivot u opasnost.Berfin saznnaje da je Ali pomogao Zehri da pobegne.Ljuti se na Alija.

Devran i Reset pronalaze Zehru.Ona bezi.Melek i Azat stizu.Zejnep im kaze da dvoje jure Zehru.Melek krivi sebe sto nije poslusala Azata.Melek i Azat nailaze na Dervana i Resata u Istanbulu.Devran i Rasat su u medjuvremenu prijavili devojcicin nestanak.Zehra je prikazana u parku kako sedi na klupi.Neki covek joj prilazi i pokusava da je odvede u auto.Dvojica decaka beskucnika joj pomazu da pobegne.

Ali priznaje staroj majki da je on pomogao Zehri da pobegne.Zehra poziva svoju majku i kaze da javi uciteljici da je ceka na stanici jer je izgubila broj.Melek majka obavestava o tome i Melek je srecna.Melek i Azad pronalaze Zehru.Njih dvoje pokusaju da otputuju sa njom,ali policija ih zaustavlja jer imaju naredbu da ih uhapse zbog otimanja Zehre.Melek i Azata policija hapsi,a Zehru odvode kod Dervina i Resata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site