Zejneb želi javno da obruka Evsun i Ardu!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 92 epizoda treći deo, Zejneb želi javno da obruka Evsun i Ardu!

By  | 

bahar,efsunZejneb želi javno da obruka Evsun i Ardu!

Merjem dolazi u vilu i kaže Kenanu i Huliji da će izgleda postati rod jer je videla kako se Džemre i Mehmet poput zaljubljenih srednjoškolaca ljube u vrat.Hulija je ljuta, zove Bejzu i traži joj tablete za smirenje.

Ganimet se vraća i tuče se sa Sultan oko Zejneb.Sultan kaže Ganimet da ona sebi nije važna, ali da ne može da naudi Evsun i Ardi.Sultan moli Ganimet da ne ispriča to što zna Zejneb.Ganimet je ucenjuje da se kloni od Zejnep kako ona (Ganimet ) ništa ne bi ispričala ni Zejneb, ni policiji.Zejneb dolazi i srećna je što vidi Ganimet.One dve se grle.Zejneb prilazi Sultan, ali je Sultan tera i govori joj da je ne želi u svom životu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Džemal odlazi sa svojom majkom, razmišlja da će ga Zejneb moliti da joj ponovo bude muž.Kenan sanja da Ateš dolazi u vilu i da ga ubija.Nakon što se probudi oseća olakšanje što je sve bio san.Džemal zove Kenana i pita ga da li ima smeštaj za njega i majku.Kenan mu kaže da odu u njihov hotel i da uzme sobu na njegovo (Kenanovo ) ime koju želi i na vremenski period koji želi. Džemal mu zahvaljuje.

Mehmet kaže Džemre da lečenje njenog sina može da otpočne i briše joj suze.Hulija dovodi Fuliju kod njega u ured i kaže joj da je njen brat sa svojom mladom ljubavnicom.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site