Žena 12. epizoda! Bahar sazna da je Sarp živ!

Turske Serije

Žena 12. epizoda! Bahar sazna da je Sarp živ!

By  | 

Žena 12. epizoda! Bahar sazna da je Sarp živ!

Baharino stanje se pogoršava, ali se trudi uveriti Doruka kako ih baka ipak želi. Širin je očajna kada joj otac kaže da joj više ne veruje. Ona ga moli da joj pruži još jednu priliku kako bi mu dokazala da se pokajala. Bahar se spakuje i dolazi sa decom kod majke. Dok stoji s koferima, priseća se dana kada je došla na mesto s kojeg sada odlazi.

Arif priznaje Bahar kako nije znao da će ga toliko dirnuti njen odlazak. Yeliz, koja uporno želi saznati šta se krije iz telefona, odlučuje pomoći Bahar te, sumnjajući kako Širin stoji iza svega , uzima telefon, dok su širin i Bahar u kući jedna kraj druge, te je nazove. Telefon zazvoni u Širinim rukama. Bahar saznaje da je Sarp živ te ostaje u šoku i odmah tu vest javlja Yeliz.Ona odlazi da se vidi sa njim.On joj kaže da je sigurno ljuta na njega.Ona potvrdi, govori da je imao ljubavnicu i da je on živeo svoj život dok je ona patila.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site