Žena 34. i 35. epizoda! Širin napušta kuću!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Žena 34. i 35. epizoda! Širin napušta kuću! Bahar je u jako lošem stanju!

By  | 

Žena 34. i 35. epizoda! Širin napušta kuću!
34 epizoda
Bahar se iynbenadi kada joj doktorka saopšti vest. Otac je sumnjičav u vezi Širin.On se pita odakle joj je novac.Ona mu govori da joj ga prijateljica dala u amanet.Niko ne veruje Doruku da je video oca.Arif, ne može da veruje u ono što je čuo od Jale za Bahar.Arifov otac se buni što Arif je kraj Bahar, ali mu on govori da je voli I da je želi oženiti. Otac govori Širin da zna da laže I pita je da prestane sa tim.Širin se spakuje I napušta kuću.

35 epizoda
Baharina majka pita Arifa da li zaista voli Bahar.Arif potvrdi.Ona mu govori da je njegova ljubav čista I neiskvarena I pita ga da ostane takav I da nikad ne napušta njenu kćer.Bahar je u bolnici,Arif dolazi kod nje.Hatidže saznaje da joj je kćerka u jako lošem stanju.Sarp pokuša da sazna nešto o Bahar preko Envera, ali mu Enver govori da izadje iz njihovih života.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno