Žena 36. epizoda! Sarp se vidi sa svojom decom!

Turske Serije

Žena 36. epizoda! Sarp se vidi sa svojom decom!

By  | 

Žena 36. epizoda! Sarp se vidi sa svojom decom!
Arif zaprosi Bahar u bolnici.Bahar je iznenadjena njegovom ponudom.Sarp saznaje za Bahar i svim silama pokušava da je pronadje.On dolazi do Arifa i pita ga gde je njegova žena Bahar.On preti Arifu batinama i želi da zna gde su mu žena i deca.Arif mu govori da odustane od Bahar.Sarp klekne na kolena pred Enverom i moli ga da mu kaže da li su Bahar i deca živi.Enver shvata da se Sarp zaistta pokajao, te mu kaže da su svi živi i govori mu gde su.Sarp plače od sreće i odlazi do bolnice da ih vidi.Hatidže dovodi u bolnici decu, Sarp ih vidi i trči im u zagrljaj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site