Žena 40. i 41. epizoda. Susret Bahar i Sarpa!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Žena 40. i 41. epizoda. Susret Bahar i Sarpa!

By  | 

Žena 40. i 41. epizoda. Susret Bahar i Sarpa!
40 epizoda
Bahar se oporavlja nakon što joj je dobila koštanu srž, te se vraća svojoj kući.Sarp saznaje gde je Bahar i odluči da ode do nje.Sarp gleda siromaštvo u kom je Bahar živela i nije ravnodušan.Bahar je šokirana kada vidi Sarpa na svojim vratima.Oni jedno drugom izgovaraju imena.Sarp plače.

41 epizoda
Bahar doživi najveći šok u životu kada pred vratima vidi muža koji je umro pre nekoliko godina.Arif vidi susret Sarpa i Bahar i njegov svet se sruši.Širin ne želi da Bahar i Sarp budu zajedno, te traži način da dodje do fotografija koje su na telefonu koji joj je Enver slomio.Sarp i Bahar se zagrle.Arifova bol je neorocenljiva jer shvata koliko se njih dvoje vole.Arif odlazi.
Kasnije, Arif sa Bahar i njenom decom odlazi u šetnju.Doruk govori Arifu da mu se otac vratio, te pita majku da li voli njihovog oca.Bahar ćuti.Svi ubedjuju Arifa da ne prepusti Bahar Sarpu, a naročito Šitrin.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno