Žena 40. i 41. epizoda. Susret Bahar i Sarpa!

Turske Serije

Žena 40. i 41. epizoda. Susret Bahar i Sarpa!

By  | 

Žena 40. i 41. epizoda. Susret Bahar i Sarpa!
40 epizoda
Bahar se oporavlja nakon što joj je dobila koštanu srž, te se vraća svojoj kući.Sarp saznaje gde je Bahar i odluči da ode do nje.Sarp gleda siromaštvo u kom je Bahar živela i nije ravnodušan.Bahar je šokirana kada vidi Sarpa na svojim vratima.Oni jedno drugom izgovaraju imena.Sarp plače.

41 epizoda
Bahar doživi najveći šok u životu kada pred vratima vidi muža koji je umro pre nekoliko godina.Arif vidi susret Sarpa i Bahar i njegov svet se sruši.Širin ne želi da Bahar i Sarp budu zajedno, te traži način da dodje do fotografija koje su na telefonu koji joj je Enver slomio.Sarp i Bahar se zagrle.Arifova bol je neorocenljiva jer shvata koliko se njih dvoje vole.Arif odlazi.
Kasnije, Arif sa Bahar i njenom decom odlazi u šetnju.Doruk govori Arifu da mu se otac vratio, te pita majku da li voli njihovog oca.Bahar ćuti.Svi ubedjuju Arifa da ne prepusti Bahar Sarpu, a naročito Šitrin.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site