Žena 46. epizoda!

Turske Serije

Žena 46. epizoda!

By  | 

Žena 46. epizoda!
Jeliz umire na Džejdinim rukama nakon što je upuca neko od ljudi koji su želeli da saznaju gde je Bahar.Jeliz je ispala žrtva, dok su se Hatidže i Džejda spasile.Sarp naručuje stvari za novu kuću i pokušava da oraspoloži Bahar.Hatidže za sve krivi Širin.Nisan govori majci da je sanjala Jaliz, te joj majka govori da će se uskoro vratiti i videti je i ne sluteći šta se desilo.Sarp ne želi ništa da kaže Bahar, te joj govorio da telefon ne radi, kako Bahar ne bi nešto saznala.

Enver traži od Suata da im kaže gde su Bahar i Sarp.Sarp pokuša da se približi Bahar.Bahar to ne želi i govori mu da on ima decu i ženu, te traži od njega da to kaže njihovoj deci.Piril dolazi do Suatra sa novim planom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *