Žena 61. i 62. epizoda! Sarp i Arif se potuku zbog Bahar!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Žena 61. i 62. epizoda! Sarp i Arif se potuku zbog Bahar!

By  | 

Žena 61. i 62. epizoda! Sarp i Arif se potuku zbog Bahar!
61 epizoda
Sarp se preseli u Saray apartmane kako bi bio bliuže Bahar i porodici i čini sve da ponovo budu srećna porodica.Arif je šokiran kad sazna ko je novi stanar.Džejda pokuša da ubedi Bahar i da je ponovo spoji sa Arifom, medjutim, Bahar je zbog sreće svoje dece odustala od vlastite.Širin i Šarop se pitaju kako će Bahar reagovati kad sazna njihove tajne iz prošlosti.
62 epizoda
Bahar odlazi kod Arifa i kune mu se da nije znala da će se Sarp doseliti u stan iznad, inače to ne bi dozvolila.Arif kaže da se onda sigurno neće ljutiti na njega što će isterati njenog muža, jer nema nameru da ga stalno gleda.Bahar mu objašnjava da je on njen bivši muž i da neće da se ljuti ma šta uradio.Arif pokušava da otera Sarpa.Sarp mu besno govori da je njegovo mesto uz ženu i decu i da se on mora pomiriti sa tim da je Bahar samo njegova i da zato i dalje nosi njegovo lanče oko vrata.Njih dvoje počnu da se tuku zbog Bahar!

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno