Žena 61. i 62. epizoda! Sarp i Arif se potuku zbog Bahar!

Turske Serije

Žena 61. i 62. epizoda! Sarp i Arif se potuku zbog Bahar!

By  | 

Žena 61. i 62. epizoda! Sarp i Arif se potuku zbog Bahar!
61 epizoda
Sarp se preseli u Saray apartmane kako bi bio bliuže Bahar i porodici i čini sve da ponovo budu srećna porodica.Arif je šokiran kad sazna ko je novi stanar.Džejda pokuša da ubedi Bahar i da je ponovo spoji sa Arifom, medjutim, Bahar je zbog sreće svoje dece odustala od vlastite.Širin i Šarop se pitaju kako će Bahar reagovati kad sazna njihove tajne iz prošlosti.
62 epizoda
Bahar odlazi kod Arifa i kune mu se da nije znala da će se Sarp doseliti u stan iznad, inače to ne bi dozvolila.Arif kaže da se onda sigurno neće ljutiti na njega što će isterati njenog muža, jer nema nameru da ga stalno gleda.Bahar mu objašnjava da je on njen bivši muž i da neće da se ljuti ma šta uradio.Arif pokušava da otera Sarpa.Sarp mu besno govori da je njegovo mesto uz ženu i decu i da se on mora pomiriti sa tim da je Bahar samo njegova i da zato i dalje nosi njegovo lanče oko vrata.Njih dvoje počnu da se tuku zbog Bahar!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site