Žena 66. i 67. epizoda! Sarpov život je u opasnosti!

Turske Serije

Žena 66. i 67. epizoda! Sarpov život je u opasnosti!

By  | 

Žena 66. i 67. epizoda! Sarpov život je u opasnosti!

66 epizoda

Bahar slomi vest o Hatidžinoj smrti.Širin takodje proživljava bol koji je sada vezuje za Bahar, te zajedno leže u bolničkom krevetu i dele tugu.Širin se kaje za sve što je činila svojoj majci.Arif oseća veliku krivicu jer misli da se nesreća dogodila jer je on prošao na crveno.Bahar to smatra nesrećnim slučajem i ne želi da Arif krivi sebe.Da li će bol od Širin načiniti bolju ili lošiju osobu.Kako će Enver prihvatiti Hatidžino odsustvo, da se ona više nikada neće vratiti?

67 epizoda

Nakon Hatidžine smrti, Enver i Širin ne žele više da ostanu u kući, jer ih sve na Hatidže podseća.Na Širininu psihu sve stvari u kući negativno utiču.Bahar oprašta Sarpu, što sve iznenadi.Njih dvoje zajedno počinju da sanjaju kao u stara dobra vremena i oživljavaju svoju ljubav.Sarp je u bolničkoj sobi, nenadano se ne budi, a Bahar proživljava teške trenutke jer smatra da će ga ponovo izgubiti , iako samo što ga je prihvatila za svog muža.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site