Žena 70. i 71. epizoda!

Turske Serije

Žena 70. i 71. epizoda!

By  | 

Žena 70. i 71. epizoda!
70 epizoda
Širin izlazi sa Enverom na večeru.Bahar izlazi sa Džejdom vani, te decu ostavlja Enveru.Širin namerno organizuje da je Arif doprati do kuće, kako bih ih Bahar videla.Bahar za to vreme je na razgovoru za posao, te posao dobijaju I ona I Džejda.

71 epizoda

Bahar odlazi do Envera I tamo zatiče svoju noćnu moru- Džema. Ona odlazi kod Džejde I govori joj da moraju sići do radnje, jer je Enver sa Džemom. Kada Džejda I Bahar stignu, Envera već nema tu.One dobijaju pretnju , te im Bersan govori da moraju da stignu do parka za 20 minuta, inače će ubiti starca, a zatim I njih. One moraju ući u auto, koje će biti u parku. Bahar, Džejde I Bersan kreću da spasu Envera.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site