Žena 74. i 75. epizoda!

Turske Serije

Žena 74. i 75. epizoda!

By  | 

Žena 74. i 75. epizoda!
74 epizoda
Širin napravi zbrku, a Arif posumnja da Džejda I Bahar nešto kriju. Bahar više ne želi da skriva Širin, tako čim shvati Širininu igru sa Arifom,odluči svima otvoreno reći da je Širin pretučena I da je za to potplatila mladiće.Enver I Arif su šokirani tim saznanjem.Bahar shvata da je Širin I dalje ona ista I da se nikada neće promeniti.
75 epizoda
Širin govori Arifu pred Bahar da je Bahar našla sebi zgodnog mladića.Arif prilazi Bahar I govori joj da zna da njihova ljubav nije bila lažna, ali da nisu uspeli zajedno opstati.Bahar ga zagrli.’Bahar po Džemovom zadatku treba naći odredjenu osobu, a šokira se kad shvati da je to Kismet.Dokaz da je Satilmiš Džejdino I Emreovo biološko dete, Džejdu stavlja u bezizlaznu situaciju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *