Žena 78. i 79. epizoda! Širin je ubila Šarpa!

Turske Serije

Žena 78. i 79. epizoda! Širin je ubila Šarpa!

By  | 

Žena 78. i 79. epizoda! Širin je ubila Šarpa!
78 epizoda
Dok su se pripremali za ulazak u Novu godinu, sve je uplašila pucnjava u stanbenoj zgradi. . Arif je u toku tog događaja, iznenada postao svedok Širininog govora. Čuo je kako Širin preti lopovu koji je ušao u kuću, da je ubila čak i sestrinog muža. Arif sve to snimi. Ovaj događaj će podstaći Bahar da shvati, da ne bi mogla podneti gubitak Arifa. Pošto će sve to priznati Arifu, to će ih još više zbližiti.

79 epizoda

Stvari će se drastično zakomplikuju kad Širinv  sve priznal Arifu. Arifove sumnje nisu bile uzaludne, i on će snimiti razgovor sa Širin. Arif, koji ima njeno priznanje za ubistvo, traži priliku kako da svima kaže istinu. Širin  punom brzinom nastavlja da i dalje čini zlo, ne znajući da je Arif snimio njene reči. Zbog njenog sledećeg koraka, Bahar  više neće moći da se iskontroliše.

 

Sve epizode turske serije Žene.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site