Žena 78. i 79. epizoda! Širin je ubila Šarpa!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Žena 78. i 79. epizoda! Širin je ubila Šarpa!

By  | 

Žena 78. i 79. epizoda! Širin je ubila Šarpa!
78 epizoda
Dok su se pripremali za ulazak u Novu godinu, sve je uplašila pucnjava u stanbenoj zgradi. . Arif je u toku tog događaja, iznenada postao svedok Širininog govora. Čuo je kako Širin preti lopovu koji je ušao u kuću, da je ubila čak i sestrinog muža. Arif sve to snimi. Ovaj događaj će podstaći Bahar da shvati, da ne bi mogla podneti gubitak Arifa. Pošto će sve to priznati Arifu, to će ih još više zbližiti.

79 epizoda

Stvari će se drastično zakomplikuju kad Širinv  sve priznal Arifu. Arifove sumnje nisu bile uzaludne, i on će snimiti razgovor sa Širin. Arif, koji ima njeno priznanje za ubistvo, traži priliku kako da svima kaže istinu. Širin  punom brzinom nastavlja da i dalje čini zlo, ne znajući da je Arif snimio njene reči. Zbog njenog sledećeg koraka, Bahar  više neće moći da se iskontroliše.

 

Sve epizode turske serije Žene.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno