Žena koja nije mogla da voli – 106. i 107. epizoda

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – 106. i 107. epizoda

By  | 

106: Rosaura kaže Brunu da je dobro što su ubili Rutilija kada im je počeo zadavati probleme, baš kao i Davida. Upozori ga da se moraju vratiti na imanje jer Gustavo i dalje provocira i može im otežati situaciju. Rohelio kaže Gustavu da će dobro paziti na sve što radi Bruno, pogotovo sada kad Sintija treba dobiti svoj deo nasledstva. Sintija besna prebaci Roheliju što je iskoristio Vanesinu ljubav da mu proda deo ranča kada su je to već tražili ona i Gustavo. Pita ga je li joj ponudio brak, a Rohelio odgovori kako ne zna o čemu govori.

107: Rohelio pita Anu Paulu bi li volela zauvek ostati na imanju. Ona mu kaže kako je za njega sve jednostavno, a on joj odgovori da stvari i nisu tako složene. Odbrusi mu da ostane s Vanesom ako tako želi. Efraín preti Sintiji da će reći njenom mužu za njihovu vezu ako mu ne dopusti da je posećuje u sobi. Bruno podseti Sintiju da mu je obećala dati deo zemlje kad joj Rohelio da nasledstvo. Zapreti joj da će reći šta zna o njoj ako ne ispuni svoj deo dogovora. Sintija mu kaže da i ona zna mnogo stvari o njemu te da joj ne preti. Doda kako mu ne bi mogla ništa dati ni da želi jer ima samo dugove. Rohelio kaže Vanesi da su Ana Paula i on odlučili raditi na svome braku te da bi bilo bolje da ode s imanja. Ana Paula se iznenadi i pusti ih da razgovaraju. Vanesa u plaču moli Rohelija da ispuni svoju reč i oženi se njome kada istekne njegov ugovor s Anom Paulom. Rohelio joj odgovori da je pokušao, ali da je ne može voleti i tako prevariti. Gustavo kaže Ani Pauli da se oženio Sintijom kako bi joj bio blizu. Kaže joj kako Sintija želi da odu, ali da će on ostati ako ga ona to zatraži. Ana Paula mu odgovori kako je bolje da ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site