Žena koja nije mogla da voli – 5. i 6. epizoda

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – 5. i 6. epizoda

By  | 

Žena koja nije mogla da voli – 5. i 6. epizoda

Žena koja nije mogla da voli – 5. i 6. epizoda

Prevela: čitateljka Ana 

Epizoda 5.

Rohelio je besan i ozbiljno prekoreva Bruna jer je vodio Ana Paulu na jahanje. Kasnije, zabrinut za nju, Rohelio joj kaže da prati instrukcije doktora kako bi joj bilo bolje i izaziva je da pokuša da ga učini boljom osobom. Gustavo traži Ana Paulu i Rosaura izmišlja da ne zna ništa o njoj. Rohelio moli Anu da mu pravi društvo do sela San Gabrijel jer ima sastanak sa jednim inžinjerom. Dok Ana obavlja posao, Gustavo stiže na svoj sastanak sa Roheliom. Ana završava ranije svoje obaveze i spremna je da se vrati sa Roheliom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Epizoda 6.

Rohelio poziva Anu da doručkuju u selu, kada završe, ona izađe baš u momentu kada Gustavo uđe na druga vrata. Rohelio daje do znanja svojoj sestri da ga Vanesa nije htela u svom životu i da je sada on taj koji ne želi nju u svom. Efrain ulazi u Sintijinu sobu i pita je da se kupaju zajedno, njoj se ne dopada ideja. Vanesa traži Estebanu razvod ali on neće da je pusti, tvrdi da nije zaboravila „paralizovanog”, Vanesa brani Rohelia i govori Estebanu da ne priča tako. Rohelio kaže Ana Pauli da je možda prva osoba kojoj će ponovo verovati ona. Konsuelo uđe da čisti Sintijinu sobu i nalazi Efrainovu maramu. Vanesin otac je savetuje da ne gubi ono što ima zbog nečega što nikada neće moći da ostvari. Ana Paula se sreće sa Vanesom u selu i zabranjuje joj da ponovo dolazi da traži Rohelia.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site