Žena koja nije mogla da voli – 69. i 70. epizoda

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – 69. i 70. epizoda

By  | 

69: Maripaz kaže Migelu kako ne može verovati da je prekršio obećanje i opet počeo piti. On joj poklanja šnale koje je napravio. Ulises mu u besu kaže da je pijanac i da ne želi da se približava njegovoj kćeri. Ernesto savetuje Ani Pauli da se odmara. Ona mu kaže da je zaspala s Roheliom, ali da sada ide u svoju sobu. Mersedes je ironično pita čeka li Gustava. Ernesto kaže Mersedes da je Ana Paula loše i da treba odmor. Mersedes se razbesni i kaže mu kako joj se ne sviđa što brani Anu Paulu i da bi, jer se ni u čemu ne slažu, trebali raskinuti. Macaria zabrinuto kaže Ulisesu da nigde ne može pronaći Maripaz.

70: Gustavo pronađe Maripazino beživotno telo. Dani kaže Ani Pauli da su pronašli Migela, no da su ga uhapsili jer ne mogu pronaći Maripaz, a on je poslednja osoba koja ju je videla. Načelnik kaže Brunu da je Maripaz mrtva i da ne može pustiti Migela jer ju je on poslednji video živu. Bruno pita Migela je li ubio Maripaz i kaže mu da mu sve ispriča kako bi mu pomogao. Migel u očaju odgovori kako je nije mogao ubiti jer su bili prijatelji. Bruno ga pokuša uveriti da ga je video kako maltretira Maripaz. Migel kaže Ani Pauli kako nije ubio Maripaz.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site